رد شدن به محتوای اصلی

جنگ نرم علیە کردستان




آگری اسماعیل‌نژاد: سپاه پاسداران سە سیاست سیاەنمایی تشکیلات کوردستانی، کورد ستیزی و کورد هراسی را در سر لوحە کار خود در زمینە جنگ نرم علیە کردستان قرار دادە است


آگری اسماعیل‌نژاد: سپاه پاسداران سە سیاست سیاەنمایی تشکیلات کوردستانی، کورد ستیزی و کورد هراسی را در سر لوحە کار خود در زمینە جنگ نرم علیە کردستان قرار دادە است حکومت ایران طی مدت اخیر فاز جدیدی از جنگ روانی را علیه جنبش ملت کُرد در کردستان ایران را آغاز کرده و سعی در تحریف افکار عمومی دارد.
هدف حکومت ایران از این فاز جدید جنگ روانی علیه جنبش ملت کُرد در کردستان ایران، ایجاد شکاف میان نخبگان سیاسی و فرهنگی کُرد و آحاد عمومی جامعه کردستان با احزاب و سازمان‌های کُردی در کردستان ایران است.

حکومت ایران با آغاز این دوره از جنگ روانی علیه جنبش ملت کُرد به دنبال تسخیر باورها و ارزش‌های ملت کُرد با استفاده از اقدامات روانی، رسانه‌ای و تبلیغات اجتماعی و فرهنگی می‌باشد.

آژانس کُردپا در رابطه با این موضوع با آگری اسماعیل‌نژاد، فعال سیاسی کُرد مصاحبه‌ای را انجام داده است.

آگری اسماعیل‌نژاد با اشاره به نقش مرکز اسناد انقلاب اسلامی و هدف این مرکز برای اجرای پروژه جدید جنگ روانی در کردستان گفت: مرکز اسناد انقلاب اسلامی، یکی از مراکز جعل تاریخ معاصر ایران با محوریت سپدسازی سران جمهوری اسلامی است، در این مرکز سالانە کتب، مقالە و ... منتشر می‌شود با این هدف کە تاریخ نداشتە مبارزات را برای افراد معمم نزدیک بە رژیم شکل دهند و یا جریانات تاریخی ایران را بە نفع جمهوری اسلامی مصادر بە مطلوب کند.

قبلا و طی چهار دهە گذشتە جمهوری اسلامی و مراکز رسمی حکومتی کمتر مستقیما بە تحریف تاریخ در کوردستان دست می‌زدند و بیشتر افراد در سایە آنها مانند جلایی‌پور، قانعی‌فرد ، طالع و .... در سایە دستگا‌ه‌های امنیتی رژیم این کار را انجام می‌دادند، اما بعد از آغاز راسان، فصل جدید مبارزات حزب دمکرات کوردستان ایران مراکز رسمی حکومتی دست بە این کار می‌زنند و هدف آنها تولید، اسناد و کتب‌‌های در زمینە تاریخ کوردستان است کە این اسناد در راستای گفتمان مرکزگرا و ضدیت با گفتمان حق تعیین سرنوشت و حتی دیدگاە تقسیم قدرت است، اسناد و کتب‌های تولید شدە در این مرکز همچنین در سطح تشکیلات بر اساس سپدسازی جنایت‌‌های دستگا‌ه‌های حکومتی و سیاە نمایی احزاب کوردی طراحی می‌شوند، بخش دوم این پرسە قبلا معمولا از طریق رسانەهای دیداری وابستە بە حکومت انجام می‌پذیرفت.

اهمیت اینکە دستگاە رسمی حکومتی دست بە تحریف تاریخ کوردستان می‌زند در این است کە این اسناد و کتب‌‌ها معمولا برای آیندگان بە منابع تاریخی تبدیل می‌شوند، باتوجە بە اینکە هیچ مرکزی نیز برای مکتوب کردن تاریخ کوردستان در حال وجود ندارد این مسئلە می‌تواند این احتمال را مطرح کند کە در آیندە ١٠٠ سالە همین منابع تحریفی کە برای جنگ نرم و در راستای سیاە‌نمایی کوردستان طراحی شدەاند، بە تنها منابع تاریخی در مورد کوردستان تبدیل می‌شود.

این فعال سیاسی کُرد در مورد تحقق اهداف جنگ نرم در کردستان اظهار داشت: در موضوع جنگ نرم و قدرت نرم ، کسب هدف یک امر نسبی و زمان‌بر است با توجە بە اینکە جمهوری اسلامی در چند دهە گذشتە مسئلە کوردهراسی و کوردستیزی را در سیاست جنگ نرم خود گنجاندە است باید اظهار کرد کە بە بخشی از خواستەهای خود رسیدە و باتوجە بە تداوم این سیاست و عدم وجود تشکیلاتی کوردستانی برای زدودن آثار این سیاست از جامعە کوردستان باید انتظار داشت کە در آیندە نیز موفق‌تر باشد و بە اهداف و نیات خود بیشتر نزدیک شود.

او درباره نقش رسانه‌های کُردی برای مقابله با جنگ نرم در کردستان تصریح کرد: موضوع پیچیدە و در عین حال پراهمیت است کە نمی‌توان در قالب یک سوال برای آن نسخە‌پیچی کرد اما در اینجا ترجیح می‌دهم بە جای نسخە‌پیچی برای مقابلە با جنگ نرم جمهوری اسلامی علیە کوردستان و هویت کوردی بە این مسئلە بپردازم کە رسانەهای کوردی شرق کوردستان بە دلیل رقابت ناسالم حزبی و کم داشتند کادر متخصص در زمینە جنگ نرم و همچنین رسانەهای جنوب کوردستان بە دلیل عدم آگاهی از جنگ نرم جمهوری اسلامی، عدم تعهد نسبت بە شرق کوردستان و همچنین کمبود کادر متخصص در زمینە جنگ نرم روزانە در دام این جنگ جممهوری اسلامی می‌افتند و مطالبی را باتولید می‌کنند کە بخشی از جنگ نرم رژیم علیە کوردستان است.


وی در رابطه با اینکه نهادهای تبلیغاتی سپاه پاسداران چه موضوعاتی را برای اجرای جنگ نرم در کردستان علیه جنبش کُرد در نظر می‌گیرند، خاطرنشان کرد: مشخصا سپاە در شرایط کنونی سە سیاست سیاەنمایی تشکیلات کوردستانی، کورد ستیزی و کورد هراسی را در سر لوحە کار خود در زمینە جنگ نرم علیە کوردستان قرار دادە است، با توجە بە تحولات اجتماعی و سیاسی اخیر در جنوب و شرق کوردستان، رسانەهای سپاە پاسداران و رژیم در زمینە جنگ نرم علیە کوردستان سیاست ضربە بە عرق ملی کوردستان را نیز بە سە سیاست بالا اضافە کردەاند.

این فعال سیاسی کُرد در پایان درباره تأثیرات جنگ نرم بر افکار عمومی کردستان گفت: در همین حال نیز تاثیرات داشتە است، نوعی بی‌باوری بە سازمان‌های کوردستانی و سرخوردگی از آنها در جامعە پیدا شدە است و همچین نوعی تشکیلات ستیزی در بین نخبەهای کوردستان شکل‌ گرفتە است، کە حاصل ٤٠ سال جنگ نرم جمهوری اسلامی است، اینکە احزاب کوردستانی چە راهکاری می‌تواند برای این جنگ در پیش بگیرند یک موضوع گستردە و پیچیدە است کە ترجیح می‌دهم از آن بحثی بە میان نیاورم. اما تاکید دارم بگویم جبهە اصلی جنگ بین رژیم و احزاب کوردستان حال همان جنگ نرم است. جنگی کە رژیم در مقایسە با احزاب کوردستانی از وسعت امکانات بیشتر و نیز قدرت عمل بیشتری برخوردار است و نیروهای زیادی برای آن آموزش دادە است.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

قطعه شعری از شیرکو بیکس

در اين گزيده، شيركو پديده هاي طبيعي را طوري وصف مي كند كه  از تاريخ و بي عدالتي جوامع انساني به ارث برده است. ديروز در پي كشته شدن يك كولبر در ازاي نان در سرزمين مادراش اين شعر شيركو را به يادم مي آورد. برای کسانیکه حتی در سرزمین خودشان غریب هستند. از زمانی که کوچ هست،کوچ می کنم از زمانی که آتش هست، می سوزم از زمانی که آب هست،غرق می شوم از زمانی که تیغ هست، قربانی ام از زمانی  که  خاک  هست،  بی خاکم از زمانی  که  کوه  هست، سقوط می کنم از زمانی  که  دار  هست،  حلق آویزم من  قبل  از  موسی  آواره  بودم پیش از مسیح  مصلوب  شده بودم پیش  از دختران قریش زنده به گور شدم پیش  از  حسین  سرم  را  بریدند

زندانهای ایران هرگز برای زندانیان سیاسی امن نبوده است

به قلم  پانته‌آ بهرامی، انتشار در ایندیپندنت فارسی قتل علیرضا شیر محمدعلی در زندان فشافویه ( درجنوب تهران، خرداد امسال) در حالی انجام گرفت که توجه رسانه‌های ایران و جهان  بر روی موضوع تنش در خلیج فارس و تحریم های ایران قرار داشت و لذا این موضوع پوشش لازم رسانه ای را نگرفت. دقت در این قتل و نوع  خشونتی که در آن به کار برده شده، یعنی وارد کردن ۳۰ ضربه چاقو به قلب و بدن یاد آور قتل پروانه و داریوش فروهر، شاپور بختیار،  فریدون فرخزاد است. همه این افراد با سلاح سرد به عبارت دیگر با چاقو و ضربات بسیار متعدد، کشته شدند. صرف‌نظر از تفاوت این افراد، حلقه‌ای مشترک آنها را به هم وصل می‌کند و آن مخالفت با نهاد قدرت در ایران است، گفتمانی که آزادی های سیاسی را محدود می‌کند، در زندگی اجتماعی و نوع پوشش دخالت می‌کند و بالاخره به نوع اندیشه آنان نیز تعرض می‌کند. نکته دیگر تداوم این قتل ها در سه نسل مختلف است، در سال ۱۳۷۰ هنگامی که قتل شاپور بختیار در فرانسه رخ داد او ۷۶ ساله بود، فرخزاد به هنگام قتل در آلمان ۵۶ ساله و علیرضا شیر محمد علی تنها ۲۱ سال داشت. بنابراین صدای مخالفت با گفتمان ق

چرا اطلاعات پزشک اصلی پزشکی قانونی سنندج را بە قتل رساند؟

آواتودی برپایە گزارشهای رسیدە بە آواتودی دکتر فاروق اقلیمی پزشک اصلی پزشکی قانونی سنندج و مریوان روز٢١ ژوئیە برابربا ٣١ تیر ماه ٩٧ در سنندج توسط ماموران ویژە اطلاعات و با تزریق سرنگ هوا در بیمارستان بە قتل رسید . دکتر فاروق اقلیمی پزشک اصلی پزشکی قانونی سنندج از سە ماه پیش از بە قتل رسیدن فراری بود و سعی میکرد از طریق بستگانش در خارج از کشور از ایران خارج شود. دکتر اقلیمی در ٢١ ژوئیە  برای برداشتن مدارک شخصی بە منزل خود در منطقە شالمان سنندج رفت. ولی از آنجا کە خانەاش تحت نظر اطلاعات قرار داشتە دقایقی پس از ورود توسط ٧ مامور لباس شخصی اطلاعات کە یکی از آنھا ماسک پزشکی بر صورت داشت زیرا از ماموران محلی اطلاعات بود، خانەاش محاصرە شد. بصیرە ھمسر دکتر اقلیمی ابتدا از باز کردن درب منزل خودداری کرد. ولی ماموران درب خانە را شکستند و با زور وارد شدند. سپس یکی از ماموران اطلاعاتی دکتر اقلیمی را کە  قصد نداشت تسلیم شود، از طبقە چهارم بە پایین پرتاب کرد، با اینحال دکتر اقلیمی هنوز زندە بود و تحت الحفظ بە بیمارستان سنندج منتقل شد . دکتر اقلیمی خود نسخەاش را نوشت و در ملاقات کو