رد شدن به محتوای اصلی

یلدا عباسی: همیشه یکى از دغدغه‌هاى بزرگ من، کودکان آسیب دیده در پی انفجار مین در کردستان بوده‌اند


یلدا عباسی: همیشه یکى از دغدغه‌هاى بزرگ من، کودکان آسیب دیده در پی انفجار مین در کردستان بوده‌اند
ژانس کُردپا: سفیر موسسه ماف نگرانی خود را نسبت وضعیت کوکان آسیب دیده در پی انفجار مین در کردستان اعلام کرد.
یلدا عباسی، هنرمند سرشناس کُرد اهل خراسان در دومین دوسالانه جایزه ماف برای جهانی عاری از مین به عنوان سفیر موسسه ماف برگزیده شد که آژانس کُردپا گفت‌وگوی کوتاهی را در این باره با وی انجام داده است.

این هنرمند سرشناس کُرد درباره شرکت در دومین دوسالانه جایزه ماف برای جهانی عاری از مین به خبرنگار کُردپا گفت: "در ایام تعطیلات عید سفر سه هفته‌اى به ایران داشتم و از سمت بانوى عزیز خانم ژینا مدرس گرجى که روزنامه‌نگار و از فعالین حقوق زنان می‌باشند، براى مراسم دومین دوسالانه سازمان ماف کردستان دعوت شدم و از من خواستند تا من را براى اولین بار به عنوان سفیر فرهنگى این سازمان معرفى کنند و من هم با کمال میل پذیرفتم."

یلدا عباسی در رابطه با چگونگی انتخاب وی به عنوان سفیر موسسه ماف اظهار داشت: "من از سمت مدیر عامل و سایر مسئولین این سازمان به عنوان سفیر فرهنگى معرفى شدم و با توجه به فعالیت‌هاى اخیر من در راستاى حمایت از کودکان کار، کودکان بى‌سرپرست و بدسرپرست و همچنین کودکان ناتوان جسمى و ذهنى و همچنین فعالیت‌هایى در عرصه محیط زیست و حمایت از حیوانات، و در مجموع فعالیت‌هاى اجتماعى و مدنى من مسئولین این سازمان من را انتخاب کردند."

وی افزود: "البته همیشه یکى از دغدغه‌هاى بزرگ من هم کودکان آسیب دیده از خسارت‌هاى انفجار مین‌ها در منطقه کردستان بوده و هست و همیشه این نگرانى را در پست‌هاى اکانت‌هاى شخصى خودم در فضاى مجازى اعلام می‌کردم."

این هنرمند کُرد در پاسخ به این پرسش چرا به عنوان یک هنرمند وارد حیطه کار مین‌زدایی شده، عنوان نمود: "من به تازگى در این سازمان معرفى شدم و فکر می‌کنم فقط از طریق هنر و پیام‌هاى فرهنگى خودم و صداى ساز و آوازم بتوانم در این زمینه مؤثر باشم. در سفرهاى بعدى خودم به ایران حتما به مناطقى از کردستان و روستاهایى که هنوز خطر انفجار مین هست خواهم رفت و در این زمینه هر کمکى از من ساخته باشد دریغ نخواهم کرد."

یلدا عباسی متولد ١٣٦٦ از شهرستان شیروان و بزرگ شده شهرستان قوچان و فارغ التحصیل از رشته فناورى اطلاعات می‌باشد. وی از سن چهار سالگى با آموزش‌هاى مادرش که اولین استاد وی بوده شروع به آواز خواندن کرده است.

یلدا عباسی از سن ١١ سالگى ساز دوتار را نزد اساتید برجسته دوتار در شهر قوچان آموخته است و در این سال‌ها اجراهاى موفقى را با هنرمندان بزرگ ایران از جمله آقاى پرواز هماى و گروه خودش با نام نازار با همخوانى مادرش در ایران و خارج از ایران داشته است و هم‌اکنون در کشور ایتالیا شهر میلان در کنسرواتوار جوزپه وردى در حال تحصیل در رشته آواز کلاسیک می‌باشد.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

قطعه شعری از شیرکو بیکس

در اين گزيده، شيركو پديده هاي طبيعي را طوري وصف مي كند كه  از تاريخ و بي عدالتي جوامع انساني به ارث برده است. ديروز در پي كشته شدن يك كولبر در ازاي نان در سرزمين مادراش اين شعر شيركو را به يادم مي آورد. برای کسانیکه حتی در سرزمین خودشان غریب هستند. از زمانی که کوچ هست،کوچ می کنم از زمانی که آتش هست، می سوزم از زمانی که آب هست،غرق می شوم از زمانی که تیغ هست، قربانی ام از زمانی  که  خاک  هست،  بی خاکم از زمانی  که  کوه  هست، سقوط می کنم از زمانی  که  دار  هست،  حلق آویزم من  قبل  از  موسی  آواره  بودم پیش از مسیح  مصلوب  شده بودم پیش  از دختران قریش زنده به گور شدم پیش  از  حسین  سرم  را  بریدند

زندانهای ایران هرگز برای زندانیان سیاسی امن نبوده است

به قلم  پانته‌آ بهرامی، انتشار در ایندیپندنت فارسی قتل علیرضا شیر محمدعلی در زندان فشافویه ( درجنوب تهران، خرداد امسال) در حالی انجام گرفت که توجه رسانه‌های ایران و جهان  بر روی موضوع تنش در خلیج فارس و تحریم های ایران قرار داشت و لذا این موضوع پوشش لازم رسانه ای را نگرفت. دقت در این قتل و نوع  خشونتی که در آن به کار برده شده، یعنی وارد کردن ۳۰ ضربه چاقو به قلب و بدن یاد آور قتل پروانه و داریوش فروهر، شاپور بختیار،  فریدون فرخزاد است. همه این افراد با سلاح سرد به عبارت دیگر با چاقو و ضربات بسیار متعدد، کشته شدند. صرف‌نظر از تفاوت این افراد، حلقه‌ای مشترک آنها را به هم وصل می‌کند و آن مخالفت با نهاد قدرت در ایران است، گفتمانی که آزادی های سیاسی را محدود می‌کند، در زندگی اجتماعی و نوع پوشش دخالت می‌کند و بالاخره به نوع اندیشه آنان نیز تعرض می‌کند. نکته دیگر تداوم این قتل ها در سه نسل مختلف است، در سال ۱۳۷۰ هنگامی که قتل شاپور بختیار در فرانسه رخ داد او ۷۶ ساله بود، فرخزاد به هنگام قتل در آلمان ۵۶ ساله و علیرضا شیر محمد علی تنها ۲۱ سال داشت. بنابراین صدای مخالفت با گفتمان ق

چرا اطلاعات پزشک اصلی پزشکی قانونی سنندج را بە قتل رساند؟

آواتودی برپایە گزارشهای رسیدە بە آواتودی دکتر فاروق اقلیمی پزشک اصلی پزشکی قانونی سنندج و مریوان روز٢١ ژوئیە برابربا ٣١ تیر ماه ٩٧ در سنندج توسط ماموران ویژە اطلاعات و با تزریق سرنگ هوا در بیمارستان بە قتل رسید . دکتر فاروق اقلیمی پزشک اصلی پزشکی قانونی سنندج از سە ماه پیش از بە قتل رسیدن فراری بود و سعی میکرد از طریق بستگانش در خارج از کشور از ایران خارج شود. دکتر اقلیمی در ٢١ ژوئیە  برای برداشتن مدارک شخصی بە منزل خود در منطقە شالمان سنندج رفت. ولی از آنجا کە خانەاش تحت نظر اطلاعات قرار داشتە دقایقی پس از ورود توسط ٧ مامور لباس شخصی اطلاعات کە یکی از آنھا ماسک پزشکی بر صورت داشت زیرا از ماموران محلی اطلاعات بود، خانەاش محاصرە شد. بصیرە ھمسر دکتر اقلیمی ابتدا از باز کردن درب منزل خودداری کرد. ولی ماموران درب خانە را شکستند و با زور وارد شدند. سپس یکی از ماموران اطلاعاتی دکتر اقلیمی را کە  قصد نداشت تسلیم شود، از طبقە چهارم بە پایین پرتاب کرد، با اینحال دکتر اقلیمی هنوز زندە بود و تحت الحفظ بە بیمارستان سنندج منتقل شد . دکتر اقلیمی خود نسخەاش را نوشت و در ملاقات کو